A szoftver hét verziója egyszerre jelenik meg a világon mindenütt. Az adatvédemi megoldás egygépes változata akár ingyenesen is elérhető a felhasználók számára, tíz különböző nyelvi verzióban.
Mától kapható a SaveAs Rt. újdonságnak számító magyar adatvédelmi szoftvere, az EagleEyeOS. A program egyedülálló módon kombinálja a teljes fájl életút követést a gépek perifériákkal való kapcsolatának szabályozásával, védelmet nyújt a hanyag, vagy rosszindulatú belső felhasználókkal, munkatársakkal szemben.
A program a mobil eszközöket (Floppy, CD, DVD, InfraRed, COM, LPT, USB, Bluetooth, Wireless, stb.) nem egyszerűen tiltja, hanem lehetővé teszi, hogy az adatok használatára hozzáférési politikát alakítsunk ki. Az eszközök működését három módban szabályozza: normál, blokkolt, csak olvasható (read-only). A program képes speciális, izolált dokumentumtereket kialakítani, és azokat akár az informatikusoktól is elzárni. Ezen a területen belül az elektronikus munkák az eddig megszokottak szerint zajlanak, de a folyamatok kontrolláltak, az információszivárgás megakadályozható.

FN.hu, 2005. december 7.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr701199757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása