Kampánycélra használja a Magyar Postát a szocialista párt - mutat rá a Fidesz Hajdú-Bihar megyei Nyugdíjas Tagozata. A szervezet kifogásolja, hogy Oláh Lajos, az MSZP megyei elnökének levelét kéretlenül kapják meg a nyugdíjasok a nyugdíjszelvénnyel együtt. A Posta illetékese szerint az eljárás teljesen törvényes, és ezt hangoztatja Oláh Lajos is - tudósít a Debrecen Televízió.
Kovács András, a Fidesz Nyugdíjas Tagozatának Hajdú-Bihar megyei elnöke rámutat: aggályos, hogy a kormánypárti politikus nem postán adta fel a leveleit, hanem azokat bélyeg nélkül kézbesítik a postások azoknak, akikről úgy gondolják, hogy címzettek lehetnek. Adatvédelmi aggály is van, mert egy bizonyos társadalmi csoportot érintő kiértesítés, a másik dolog az, hogy munkaidőben állami cég állami alkalmazottal végzi - mondta el a Fidesz Nyugdíjas Tagozat Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének elnöke.
A Magyar Postán tudnak a levélről. Hivatalosan ezt címezetlen reklámküldemény kézbesítésének tekintik. A szolgáltatást bárki igénybe veheti, ha kifizeti annak díját.
Bármilyen feltétel alapján lehet kérni kézbesítést, és ezt a Magyar Posta meg is teszi. A Posta tudja, ismeri, melyek a nyugdíjas háztartások, és semmilyen aggályt nem látunk az ilyen jellegű szolgáltatás végzésében - jelentette ki Tomocskó Tamás, a Magyar Posta Rt. szóvivője.

Fideszfrakcio.hu, 2005. október 18.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr341199556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása