AvFel 2009.07.01. 12:00

Elindult a réges-rég óta tervezgetett adatvédelmi hírblog.

Az itthoni és külföldi adatvédelmi, adatbiztonsági vonatkozású információk mellett, az adatvédelmet közvetett módon is érintő, pl. it, it-biztonsági hírek, közlemények, események, történetek fogják a blog jelentős részét alkotni.

A témához kapcsolódóan, különböző linkgyűjtemények is helyet kapnak az oldaldobozban.

A tervezetthez képest későbbi indulás okán, az előző évek (archiv) hírei - a különböző hírportálok, gyűjtemények anyagainak felhasználásával - folyamatosan időrendben "visszafelé" haladva  kerülnek megjelenítésre. (Az archiv bejegyzések dátuma - a kronológiai sorrend kedvéért - a hírek dátumát veszi át.)

A kommenteket az aktuális bejegyzésekhez, az ötleketet, véleményeket, javaslatokat, illetve történeteket pedig az adatvedelem[kukac]gmail[pont]com címre várom.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr351182360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szólj hozzá!

Címkék: blog

süti beállítások módosítása