Budapest Főváros X. kerület Kőbánya Önkormányzata nyílt közbeszerzést hirdetett (az előzményeket ld. itt a szerk.) az Újhegyi lakótelepen 26 darab térfigyelő kamera telepítésére, majd azt követően bérleti jogviszonyban való működtetésére - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben (pdf a szerk.)  jelent meg.

A 26 darab kamerát - egyebek mellett - a Mádi, a Sibrik, az Újhegyi, a Tavas, valamint a Maglódi úton kell felszerelni. Opcióként szerepel a felhívásban további 4 kamera felszerelése az önkormányzat épületének és a templom környékének a figyelésére, illetve 7 régi, üzemen kívüli kamera cseréje.

Az ajánlattevőnek a rendőrség épületében kell kialakítania a rendszer központját, ahova rádiójelek közvetítik a kamerák képeit. A nyertes ajánlattevőnek a kiépítés után üzemeltetnie és karbantartania kell a rendszert.

Ajánlatot az tehet, akinek a nettó árbevétele az elmúlt három évben - összesen - elérte a nettó 1,6 milliárd forintot. Ebből a térfigyelő rendszer kiépítéséből, karbantartásából valamint átviteli hálózat üzemeltetéséből származó nettó árbevételnek el kell érnie a 120 millió forintot.

Az ajánlatok beadási határideje szeptember 10. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy a havi bérleti díj esik a latba legnagyobb súllyal, azt követi a kivitelezési határidő, valamint az, hogy az inflációt miképpen növeli a bérleti díj. Az eredményhirdetés időpontja: 2009. október 7.

Stop.hu, 2009. július 30.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr191278344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ébredjünk 2013.11.12. 14:45:23

Ma már bármely önkormányzat számára gyorsan elérhető ez a dolog. www.mvnetsystems.hu/szolgaltatas/1/irisz-megfigyelo-rendszer
süti beállítások módosítása