A Spamhaus nevű cég megfigyelése szerint a világ 180, a spammelést a lehető legkomolyabban űző emberének több mint a negyede lakik az Amerikai Egyesült Államok délkeleti államában, s többségük ezen a hárommegyényi területen "koncentrálódik". A világ legtöbb komoly spammerét tartalmazó városa pedig Boca Raton, ahol a 180-as listából 11-en laknak.
No de miért éppen Dél-Florida? Ennek több oka is van. Egyrészt a kedvező időjárás laza életstílussal párosul, másrészt az államban - az USA többi részéhez képest - viszonylag enyhék a csődtörvények, ráadásul közel vannak az internetes adatközpontok is. Florida közismerten a telemarketing és az e-mailmarketing egyik őshazája, valamint elég régóta tartja magát a nyilvánosság vélekedésében az a kép is, hogy Miami és környéke a piszkos üzletek melegágyának tekinthető.

Terminal.hu, 2005. május 9.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr11189217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása