Spamekből legtöbb jelenleg az Egyesült Államokból származik, második helyen viszont az a Kína áll, melynek internetező tábora dinamikusan növekszik; korántsem kizárt, hogy a nem éppen irigylésre méltó első helyet a rizs hazája hamarosan át fogja venni. Ezt szeretné meggátolni a helyi vezetés.
Peking ugyanis bejelentette, hogy csatlakozni kíván ahhoz a csoporthoz, mely azon országokat tömöríti egybe, melyek együttes erővel igyekeznek fellépni a nem kívánatos elektronikus levelekkel szemben. A Londoni Akciótervet idén februárban adoptáló Spam Enforcement Collaboration munkája nyomán már több száz spammer ellen kezdődhetett jogi eljárás - mindezt kéretlen e-mailek százezreinek az átvizsgálása után érték el az egymással szövetkező államok.

Terminal.hu, 2005. július 5.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr931189350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása