Jelentős informatikai adatvesztés történt a BA Rt.-nél, állítja a Heti Válasz, az érintettek szerint nincs szó komoly problémáról.
A múlt hét közepén mintegy másfél ezer gigabájtnyi adat vált hozzáférhetetlenné a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Rt. informatikai rendszerének meghibásodása miatt - állítja a csütörtökön megjelenő Heti Válasz. Szerintük a meghibásodás akár a BA Rt. privatizációs folyamatát is befolyásolhatja.
Egy mentés során megsérült néhány e-mail, de mindenről van biztonsági mentés, nem történt jelentős adatvesztés - mondta a FigyelőNet kérdésre Szollár Domokos, a BA Rt. kommunikációs igazgatóságának munkatársa. A jelenlegi állapot szerint semmi nem befolyásolja a BA Rt. korábban meghirdetett magánosítási folyamatát - mondta a FigyelőNet kérdésére Oravecz Péter, az ÁPV Rt. kommunikációs igazgatója.

FigyeloNet.hu, 2005. augusztus 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr231189836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása