Tegnap vezette be új, Alfanumerikus SMS Futár nevű szolgáltatását a Pannon GSM. Segítségével a tömeges üzenetek küldői az eddigi rejtélyes telefonszámok helyett az általuk választott néven jelenhetnek meg a címzettek készülékein.
A pénzintézetektől kezdve a direktmarketing-ügynökségekig számos területen alkalmazzák az sms-t a meglévő és potenciális ügyfelek tájékoztatására. A GSM technológia alapvető műszaki adottságai miatt azonban az üzeneteket a küldő fél hívószáma alapján azonosítják a készülékek, ezért - hacsak a szám nem szerepel a címzett telefonkönyvében - a feladó kiléte egészen az sms megnyitásáig rejtély marad.
Erre a problémára nyújt megoldást az Alfanumerikus SMS Futár, amely lehetővé teszi a Pannon ügyfelei számára, hogy az általuk küldött sms egy betűkből, számjegyekből vagy akár különleges karakterekből álló, tetszőleges elnevezéssel jelenjen meg a címzetteknél - tudtuk meg a Pannon GSM közleményéből. Ezzel az ügyfelek számára már a küldemény elolvasása előtt nyilvánvalóvá válhat, kitől kaptak értesítést.

IT.News.hu, 2005. augusztus 16.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr171189860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása