Szilvásy György továbbra sem tudja pontosan, mivel gyanúsítják. A volt titokminiszter erről újságírók előtt beszélt péntek délelőtt, amikor megérkezett gyanúsítotti kihallgatására a Központi Nyomozó Főügyészség épületéhez.

Szilvásy hangsúlyozta, miniszteri munkája során mindig a törvények betartására törekedett és alkotmányos kötelezettségének tett eleget. Most meghallgatja az ügyészség álláspontját, és utána eldönti, hogy a továbbiakban miként cselekszik. "Biztos vagyok abban, hogy az ügyészség is tudja, hogy mindig is törvényesen jártam el a tevékenységem során" - tette hozzá a volt miniszter.

Ügyvédje korábban megerősítette azokat sajtóinformációkat, hogy a nyomozás - amelynek nyomán meggyanúsították ügyfelét - személyes adattal való visszaélés és más bűncselekmények miatt indult.

Sajtóinformációk a gyanúsítást egyértelműen az UD Zrt.-vel, az adatgyűjtési üggyel hozzák összefüggésbe.

HVG.hu, 2009. május 29.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr241216349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása