A Kingston hazánkban is hivatalosan bejelentette a Kingston DataTraveler Locker+ nevű, titkosítással ellátott pendrive termékcsaládjának legújabb tagját.

"Manapság, amikor a vállalatok egyre inkább csökkentik az informatikai eszközökre szánt költségkeretüket, ez az USB flash meghajtó megfizethető megoldást kínál számukra, mindemellett pedig a rajta tárolt adatok biztonságát is szavatolja" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A DataTraveler Locker+ a tárolt adatok 100 százalékát titkosítja, éppen ezért megoldást jelent mindazok számára, akik szeretnének megfelelni vállalatuk biztonsági előírásainak" - tette hozzá a szakember.

A Kingston DataTraveler Locker+ flash meghajtón tárolt adatokat 256 bit-es, hardveralapú AES titkosítás védi. A használata egyszerű, mivel nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra vagy különböző alkalmazások telepítésére. A DataTraveler Locker+ adattárolók 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os kivitelben érhetők el, melyekhez ötéves garancia és napi 24 órás technikai támogatás jár.

Azon vállalatoknak, amelyeknek publikus, nem titkosított adattárolásra is szükségük van a nyilvánosan megosztható adatok számára (például irodai környezetben), a Kingston a DataTraveler Locker USB-meghajtót ajánlja, amelyen titkosított és titkosítatlan terület egyaránt kialakítható.

A DataTraveler Locker+ termék mellett a Kingston bemutatta a DataTraveler Vault - Privacy Edition flash meghajtóját is, amely a gyorsabb és ellenállóbb kialakítású megoldásokat kereső vállalati és kormányzati ügyfelek számára készül.

Computerworld.hu, 2009. december 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr651591014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása