Vardan Kusnir úgy vélte, az elektronikus levelezés reklámlevelek küldésére való.
Vasárnap lakásában holtan találták Vardan Kusnirt, Oroszország legnagyobb spammerét. Az Interfax jelentése szerint Kusnir halálát több, a fejére mért ütés okozta. A 35 esztendős férfi három angol nyelviskola vezetője volt, amelyek szervereiről agresszív internetes reklámlevelek millióit küldözte világszerte.
A spamen feldühödött internetezők korábban akciót szerveztek Kusnir amerikai-angol nyelviskolája ellen, amelynek telefonszámait közzétették a weben. A számokat olcsó szexszolgáltatások és jutányos ingatlanakciók telefonszámaiként tüntették fel. Egy másik alkalommal a netezők telefonon és e-mailben zaklatták a nyelviskolát. Vardan Kusnar elvein ez sem változtatot. Közölte: szerinte az elektronikus levelezés reklámozásra való.
Oroszországban kéretlen reklámlevelek küldését jelenleg nem tiltja törvény.

index.hu, 2005. július 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://adatvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr901189793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása